Urológiai kongresszuson is feltűnést keltett volna ez a mezőkövesdi gólöröm

magyar foci
2021 február 01., 12:29

Eleve vicces góllal vezetett 2-0-ra a Mezőkövesd az Újpest ellen végül 3-2-re megnyert bajnokin, de az utána következő gólöröm volt az igazi.

link Forrás

Az időben a helyszínre érkező csapattagok egyre nagyobb rakást alkottak a góllövő Besirovicon. Másodikként a 32-es számot viselő, az első gólt éppen Besirovic szabadrúgása után lövő Katanec feküdt rá örömében. (0:14)

Aztán egyszer csak érkezett a 18-as számot viselő osztrák Manuel Martic (0:17) és megmutatta, hogy a professzionális futballisták nem azok a beszűkült, csak egy dologhoz értő alakok, akiknek a rosszindulatúak gyakran beállítják őket. Martic például úgy vizsgál puszta kézzel (0:18) , mint egy aranydiplomás urológus. Nem is csoda, hogy ez lett a hobbija, egy jó éve másról sincs szó, mint egészségügyi témákról.

Martic egyébként nem az egyetlen futballdoktor, hasonló területen tevékenykedik Dr Diego Perotti is, aki még a Roma játékosaként végzett gyors szűrővizsgálatot El Shaarawin. Perotti doktor ma már Szalai Attila csapattársa a Fenberbahcénál.

A tippért örök hálánk Balázsnak!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.