22 évvel ezelőtti budapesti gyilkosság gyanúsítottját fogták el

 1999. április 25-én a Budapest XI. kerület Karinthy úton, egy lakásban lelőttek egy embert. Az azóta eltelt több mint húsz év alatt többször elővették, de fordulat szerdán történt az ügyet. Ekkor fogták el az 52 éves, K. Gábort, akit azzal gyanúsítanak,  annak idején ő lőtte le a 36 éves áldozatot a budapesti albérletben. 

A Dunakeszin élő férfit kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették, letartóztatásáról később dönt a bíróság.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.