Szijjártó posztolta, hogy a Rothschild családdal tárgyal, de ez még a követőinek is sok volt

POLITIKA
2021 február 05., 08:23

Nem könnyű egyszerre külügyminisztereként részt venni a nemzetközi gazdasági és diplomáciai élet vérkeringésében, közben pedig egy olyan kormány tagjának lenni, amelyik előszeretettel utalgat nemzetközi-globális háttérhatalmakra és vet fel különféle összeesküvés-elméleteket.

Hogy ez mennyire így van, azt elég jól megmutatta Szijjártó Péter csütörtöki posztja. A külügyminiszter Párizsból töltött fel pár fényképet a közösségi oldalára, ezzel a szöveggel:„A Rothschild család története az 1700-as évekre nyúlik vissza, ők alkotják a világ egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb bankárdinasztiáját, vállalatuk a világ egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatást nyújtó társasága. Erőteljesen jelen vannak Közép-Európában, mi is szívesen működünk velük együtt.”

link Forrás

A rövid beszámoló viszont elképesztő felháborodást váltott ki Szijjártó követői között, a több száz hozzászólás között elvétve akad olyan, melynek szerzője a miniszter védelmére kelt volna. Az általános hangulatot elég jól összefoglalja ez a pár, sokak által lájkolt komment:

  • A Rotschild-családdal együttműködni jó? Hát ez egyre rosszabb lesz! A covid-os túlzások után itt van ez is! Fidesz-es vagyok, másra nem tudnék szavazni, na de kezd nem jó irányba menni a szekér kedves Péter!
  • A Rotschildokkal nem szabad üzletelni! Minden baj okozói! Ők a háttérhatalom, csak rosszul járhatunk, messziről kerülendő!!!!!
  • Pont a Rothscidok találták ki a pandémiát!
  • Es ezt te leirod? GYOR szegyene vagy!!!! Rootschildok az illuminatusok motorja.... Komoly vagy, dehat vilag szinten ok iranyitanak...
  • Eleg szomorú kedves miniszter úr! - arról nem is beszélve hogy ok tartanak minket az emberiséget adosrabszolgasagban a fedezet nélkül kibocsajtott virtuális penzukkel.
  • De ebbe kar most belebonyolidni mert szerintem itt mindenki tudja az igazságot. Kar volt ezt velünk megosztania.
  • Eddig azt gondoltam, mondtam, hogy méltó és talán egyetlen megfelelő utódja lehet majd Orbán Viktornak. Nos, ezzel a posztjával ezt erősen megkérdőjelezte!
  • Köszönjük Szijjàrtó Péter hogy egy gyors töri óra keretein belül körbevonalazta kiknek a,, rabszolgài" vagyunk... Leszünk... Bàr sztem, nem nagy hírérték....
  • Ők uralnak mindent. Ezek legyenek az utolsók, akikkel egyáltalán szóba állunk! 🙁
  • Olyanok ezek is mint Soros? Mert ha jól olvastam, ezek még rosszabbak...De akkor minek áll velük szóba egy keresztény kormány? Lesznek ösztöndíjjasaik?🤔😉
  • ... és mi dolgunk van ezekkel a haramiákkal, csak fehér nyakkendőben...? már ide jutottunk, hogy tisztes nyugati bank nem ad kölcsönt? max Kina, meg az Oroszok?... vagy már ekkora bajban vagyunk, mindegy ki csak adjon?
  • Szabadkőművesekkel üzletelni? Önellátó ország lehetnénk. Második Svájc lehetnénk. Csalódás.
  • Ezek a családok...mert nincsenek egyedül ....az Emberiség és a Föld nevű bolygó RÁKOS DAGANATAI .....tessék Utána olvasni ......Csak a Hitler hatalomra jutása v. A II.Világháború c.könyvek azon részeit ...kik is finanszítozták Az EGÉSZ Világégést ./ IG Farben , Krupp Acél....stb ...Deutsche Bank...../ Nem beszélve a globális környezetszennyezést -- miért is nem lehetett 40 évvel ezelőtt az " olaj / petrolkemiai " ipart megfékezni , korlátozni ......stb..stb... Plussz az egész Világ teljes Eladósodása / a Kitermelhetetlen hitelek ..... ..a 7,5 Mrd ember 80 % - ának szegénysége , éhezése .....stb....stb....