Az orvosok se tudják, mit kezdjenek a nővel, aki lakk helyett szupererős ragasztót kent a hajára

agybaj
2021 február 09., 07:35

Egyelőre nem lehet tudni, hogyan szabadulhat meg a fejére kent, rendkívül erős ragasztótól, a Gorilla Glue-tól az az amerikai nő, aki a TikTokon közzétett, kétségbeesett videójával szerzett magának pár nap alatt hírnevet.

Tessica Brown, akit csak Gorilla Glue Girl néven emlegetnek a hírekben, múlt héten hozott egy roppant rossz döntést. Mivel kifogyott a hajlakkból, egy szupererős ragasztóval próbálta rögzíteni a frizuráját. Mint kiderült, a ragasztó valóban szupererős, és Brown végül a kórház sürgősségi osztályán kért segítséget.

Kínjairól egy TikTokon közzétett videóban beszélt, amit azóta majdnem négymillióan tekintettek meg. Meggondolatlan tettén először sokan röhögtek, de látva, hogy mekkora a baj, sokan most már inkább segíteni szeretnének. Főleg miután kiderült, hogy a kórházban is hiába próbálkoztak, egyelőre fogalmuk sincs, hogyan szabadítsák meg Brownt a ragasztótól.

link Forrás

A szerencsétlenül járt tiktokker vasárnap indított gyűjtést a GoFundMe-n orvosi költségeire, összesen 1500 dollárt kért. A jelenlegi állás szerint már több mint 13 ezer dollár gyűlt össze. Brownt sokan biztosították támogatásukról, köztük Chance The Rapper és Neal Farinah, Beyoncé fodrásza, aki maga is felajánlotta segítségét. „Igen, óriási hibát követett el. Segítsünk neki... Ha kijön a kórházból, és szüksége lesz parókára, vagy kezelni kell a fejbőrét, én itt leszek” - írta a fodrász.

A TMZ értesülései szerint Brown már megkeresett egy ügyvédet arra az esetre, ha esetleg jogi lépéseket tenne a ragasztót gyártó cég ellen. Az ügyben egyébként már megszólaltak ők is, közleményt adtak ki, melyben azt írják, nagyon sajnálják, ami Brownnal történt, és örülnek, hogy orvosi segítséget kap. Ugyanakkor felhívják a figyelmet arra, hogy a terméken egyértelmű figyelmeztetés olvasható, hogy ne kerüljön a ruhára, a szemre vagy a bőrre.