Tízezer forintos utalványokat adna az MSZP azoknak, akik beoltatják magukat

Tízezer forintos, a bajba jutott ágazatokban felhasználható utalványt adna az MSZP azoknak, akik beoltatják magukat koronavírus ellen. Ilyen nehéz helyzetben lévő szektor például a vendéglátás vagy egyes szolgáltatások, mondta Molnár Zsolt pártigazgató szerdai Facebook-sajtótájékoztatóján. Szerinte így egyszerre segíthetné a kormányzat a bajbajutottakat, és növelné az oltási hajlandóságot. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.