A fia játékpisztolyával ment rabolni egy szigetszentmiklósi férfi

bűnügy
2021 február 17., 06:11

Múlt szombat reggel B. Ferenc reggel bement egy szigethalmi festékboltba, fegyvert fogott az eladóra, és miközben fenyegette az üzlet bevételét követelte tőle, de az eladó ijedtében az üzlet hátsó részébe menekült, Ferenc pedig pénz nélkül távozott.

A férfi ezután egy szigetszentmiklósi csemegeboltot vett célpontba, ahol szintén fegyvert fogott az üzlet eladójára és pénzt követelt. Itt bevált a fenyegetés, az alkalmazott átadta neki a bevételt, majd a támadó a zsákmányával együtt elmenekült a helyszínről.

link Forrás

A Pest megyei nyomozók pár órán belül azonosították az elkövetőt. A szigetszentmiklósi férfi elismerte a bűncselekményt.

Elmondta, a rendőröknek azt is, hogy fia játékpisztolyát látta meg reggel a kocsijában, innen jött az ötlet, hogy azzal mindenképpen pénzt kell szereznie. Aztán a zsákmányból megtankolt, gyógyszert és kábítószert is vásárolt.A 26 éves férfival szemben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Rablási Alosztálya fegyveresen elkövetett rablás bűntettének gyanúja miatt folytatja le a büntetőeljárást. (police.hu)