Visszadobta a rendőrség az Orbán Viktor elleni feljelentést

„A Miskolci Rendőrkapitányság elutasította az Orbán Viktor ellen Kriza Ákos temetése kapcsán tett feljelentést,” írja a Magyar Nemzet. A lap nem közölte, hogy pontosa miért dobta vissza a rendőrség a bejelentést, mindössze annyit, hogy az a szabálysértési törvényre hivatkozva történt. 

Február 15-én tett feljelentést egy civil Orbán Viktor és ismeretlen társai ellen kétrendbeli, a veszélyhelyzet idején a második ütemű védelmi intézkedések megszegése miatt, mert a miniszterelnök január 30-án, Miskolcon társaival részt vett Kriza Ákos, a város korábbi polgármestere temetésén, ahol a bejelentő szerint több mint 50 ember vett részt.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó