Összecsavarozták Tiger Woods bokáját, már magánál van

Sokkal jobban van a golfozó, aki kedden szenvedett súlyos autóbalesetet. Tiger Woods Kaliforniában borult fel autójával, hidraulikus feszítővel kellett kivágni a roncsokból. Mindkét lába megsérült. 

A 45 éves sportoló egy kétnapos forgatáson vett részt Kaliforniában, miután a hétvégi PGA Tour Genesis Invitational házigazdája volt.

A legfrissebb hírek szerint sikeresen megműtötték, jobb lábában csavarokkal rögzítették alaposan összetört bokáját. Woods hivatalos Twitter-oldalán közleményt adtak ki, mely szerint a golfozó jól van, magánál van, nincs életveszélyben. 

A sportolónak elég nagy szerencséje volt, a baleset helyszínét látva a Los Angeles megyei seriff, Alex Villanueva azt mondta, csoda, hogy Woods egyáltalán életben van.

Tiger Woods SUV-ja elszállítás előtt. A kocsi eleje szinte megsemmisült.Fotó: FREDERIC J. BROWN/AFP

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó