Lady Gaga visszakapta elrabolt kutyáit

bűnügy
2021 február 27., 06:32

Visszakerült a gazdájához Koji és Gustav, Lady Gaga két francia bulldogja, akiket csütörtökön raboltak el fegyveresek Hollywoodban. A kutyákat egy nő vitte be egy Los Angeles-i rendőrörsre, ahol aztán azonosították, hogy az énekes kutyáiról van szó. Hogy hogy került a nőhöz a két kisállat, akikért majdnem megöltek egy embert, azt egyelőre nem tudni, ahogy azt sem, hogy megkapta-e a félmillió dollárt, amelyet az énekesnő a kutyáiért ígért.

link Forrás

Csütörtökön két fegyveres támadta meg Ryan Fischert, Lady Gaga kutyasétáltatóját, aki az énekes három francia bulldogját sétáltatta. Fischer szembeszállt a rablókkal, ezért egyikük mellbe lőtte, Kojit és Gustavot pedig elrabolták. A harmadik kutya, Miss Asia elszaladt, ő még aznap megkerült. Fischer állapota kritikus volt, de a legfrissebb hírek szerint az orvosai arra számítanak, hogy teljesen felépül majd. Lady Gaga korábban egy tweetben hősnek nevezte Fischert. Azt ugyan nem tudni, Fischer és családja mit szól hozzá, hogy az énekes szinte rögtön az eset után 500 ezer dollárt ajánlott a kutyáiért, ezzel finoman szólva ösztönözve, hogy a jövőben is megpróbálják azokat elrabolni.

A támadásról videó is készült, ez alapján próbálja a rendőrség beazonostani az elkövetőket. Egyelőre még senkit nem tartóztattak le az esettel kapcsolatban. (BBC)