A Leipzig-Liverpool visszavágóját is Budapesten rendezhetik

futball
2021 március 02., 08:12
Az RB Leipzig és a Liverpool a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első párharcát az üres Puskás Arénában játszotta. A londoni Times szerint a visszavágót is itt rendezhetik.
photo_camera Az RB Leipzig és a Liverpool a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első párharcát az üres Puskás Arénában játszotta. A londoni Times szerint a visszavágót is itt rendezhetik. Fotó: ATTILA KISBENEDEK/AFP

A koronavírusjárvány miatt elrendelt utazási korlátozások miatt az odavágóhoz hasonlóan a Leipzig-Liverpool visszavágóját is Budapesten, a Puskás Arénában rendezhetik a londoni Times értesülései szerint.

Az első meccsen, papíron vendégként a Liverpool nyert 2:0-ra. A visszavágon a Liverpool számít hazai csapatnak. A Times szerint a brit csapat a rotterdami Feyenoordtot és az Udineset is megkereste, hogy használhatná-e a stadionjukat.

A meccs helyszínét azért tehetik át máshova, mert a német járványügyi szabályok szerint az Angliából érkezőknek két hétre karanténba kell vonulniuk. Az első, eredetileg lipcsei meccset azért tartották Budapesten, hogy a Liverpool játékosainak ne kelljen karanténba vonulniuk. A liverpooli visszavágót meg azért rendezhetik majd vagy Magyarországon, vagy Hollandiában, vagy Olaszországban, hogy a Leipzig csapatának ne kelljen karanténba vonulnia a meccsről hazatérve. (Via MTI)