Belefulladt a Szajnába egy 14 éves lány, akit az osztálytársai dobtak a folyóba

Két tinédzsert tartóztattak le Párizs közelében, miután megtalálták egy 14 éves lány holttestét a Szajnában - írja a BBC.

Az áldozat édesanyja azt mondta francia újságíróknak, hogy lányát hetek óta zaklatták az osztálytársai a közösségi oldalakon. A holttesten ütésnyomokat találtak. Az első vizsgálatok szerint két társa, egy 15 éves fiú és annak barátnője verte meg, majd dobta öntudatlanul a folyóba. A fiú anyja hívta a rendőröket, miután számonkérte a véres ruhában hazaérkező fiatalt, aki bevallotta neki, hogyan történt a gyilkosság.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.