18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Vádat emeltek a férfi ellen, aki kulcsra zárta az ajtót, úgy kényszerítette szexre a rábízott kisfiúkat

bűnügy
2021 március 10., 09:34

Tizenkettedik életévét be nem töltött gyermekek sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntette és személyi szabadság megsértése miatt emeltek vádat Veszprém megyében egy férfival szemben.

A 42 éves férfi, aki az egyik sértett rokona volt, a főügyészség elbeszélése szerint rábeszélte a gyermeket, hogy aludjon nála. A fiú egy barátját is magával hívta a férfi lakására, aki előbb vacsorával kínálta őket és játszott velük, majd a ház bejárati ajtaját kulcsra zárva, fajtalanságra akarta rábírni őket, azzal fenyegetőzve, hogy amíg nem teszik meg, nem mehetnek sehová.

A rémült gyerekeket végül sikeresen szexre kényszerítette, majd azzal fenyegetőzött, hogy megöli őket, ha a történteket bárkinek elmondják. A sértettek a házból másnap kora reggel tudtak elszökni, miután észrevették, hogy a férfi kiment az udvarra.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő elkövetővel szemben fegyházbüntetés kiszabására és a közügyek gyakorlásától történő eltiltására tett indítványt a Veszprémi Törvényszéknek azzal, hogy a bíróság a vádlottat végleges hatállyal tiltsa el minden olyan foglalkozástól, illetve tevékenységtől, melynél tizennyolcadik életévét be nem töltött gyermek nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végezné, vagy kiskorúval hatalmi, befolyási viszonyba kerülne.

(via MTI)