"A tolvajokat és a csalókat kisöpörjük oda, ahova valók"

Az ellenzéki pártok vezető politikusai közös videót készítettek március 15-e alkalmából. A szocialista Kunhalmi Ágnes azzal kezdte, hogy "az elmúlt 173 év megmutatta, hogy a demokráciáért minden generációnak, minden társadalomnak újra meg újra meg kell harcolni."

„Amikor a nemzet nem szabad, akkor nem az számít, hogy miben különbözünk egymástól, hanem az, hogy mi köt össze minket,”

- folytatta Kanász-Nagy Máté, az LMP társelnöke. A párbeszédes Tordai Bence arról beszélt, hogy félre kell tenni a nézetkülönbségeket, és együtt, szervezetten kell küzdeni. A jövő Magyarországában "nincs helye a cenzúrának, szétvert szerkesztőségeknek," mondta Orosz Anna. A Momentum politikusa szerint "ahol nem szabad a sajtó, nem szabad a nemzet sem."

„A törvény előtt ne fideszesek és nem fideszesek álljanak, mindenki legyen egyenlő.”

- jelentette ki a Jobbik EP-képviselője, Gyöngyösi Márton.

„Olyan országot építünk, ahol a becsületes munkát díjazzák. A tolvajokat és a csalókat kisöpörjük oda, ahova valók,”

- szögezte le Tóth Bertalan, az MSZP társelnöke. A Jobbik vezetője, Jakab Péter szerint pedig olyan országot szeretnének, ahol a közös vagyon nem veszti el közpénz jellegét. 

„Ahol európainak lenni nemcsak azt jelenti, hogy ezen a kontinensen élünk, hanem, hogy nem érünk kevesebbet.”

- mondta a DK-t képviselő Kálmán Olga.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.