„Oldjanak fel mindent és a természet megteszi, amit kell”

  • A szigorított járványügyi intézkedések ellenére több szervezet is demonstrált március 15-én.
  • A Le az Adók 75%-ával Párt és a Mi Hazánk Mozgalom támogatói a Vigadó térről vonultak a Parlament elé, ahol korábban Gődény György vírusszkeptikus szimpatizánsai is összegyűltek.
  • A közel ezer fős demonstrációt rögtön az indulás után, a Vigadó utcában körülzárta a rendőrség, több tüntetőt is igazoltattak. Toroczkai László a Mi Hazánk Mozgalom elnöke a Las Vegas Kaszinó előtt mondott beszédet, majd némi szóváltás után a menet tovább indult.
  • A Kossuth téren a rendőrök folytatták az igazoltatásokat, több Mi Hazánkos zászlót is lefoglaltak.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.