Angelina Jolie családon belüli erőszakkal vádolja Brad Pittet

Angelina Jolie és Brad Pitt válása még mindig nem zajlott le, a színésznő a válóper részeként most családon belüli erőszakot bizonyító dokumentumokat tervez benyújtani. A Daily Beast az Us Weeklyre hivatkozva azt írja, Jolie nem részletezte, hogy ebben az esetben mit jelent a családon belüli erőszak, de a beadvány szerint nemcsak ő tesz majd vallomást, hanem Pittel közös kiskorú gyerekeik is.

Mivel utóbbihoz mindkét szülő beleegyezése szükséges, így azt, hogy gyerekeik vallomást tegyenek, Pittnek is engedélyeznie kell, vagyis bőven előfordulhat, hogy csak nagykorú gyerekeik tehetnek vallomást a válóperben.

Jolie és Pitt 2015-ben a By the Sea című film premierjénFotó: MARK RALSTON/AFP

Jolie és Pitt 2005-ben jöttek össze, házasságot 2014-ben kötöttek, 2016-ban jelentették be, hogy elválnak, vagyis a per már öt éve húzódik. Kapcsolatuk alatt három közös gyerekük született, hármat pedig örökbe fogadtak.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.