Elesett az amerikai elnök

Egymás után többször is elesett az Amerikai Egyesült Államok 46. elnöke pénteken az Andrews légitámaszponton. Joe Biden az Air Force One-ra szállt fel, amikor megtörtént az eset. Így:

A jól dokumentált lépcsőzést a Fehér Ház azzal kommentálta, hogy a 78 éves elnök csak megbotlott. Az esés után megvizsgálták, nincs baja. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.