Bevitte a kétéves gyerekét az elefántok kifutójába, letartóztatták

Bilincsben vitték el a San Diegó-i Állatkert egyik látogatóját, miután bement az elefántok kifutójába és vitte magával a kétéves kislányát is - közölte a San Diegó-i Rendőrség.

A 25 éves Jose Navarretének több akadályt is át kellett másznia ahhoz, hogy bejusson az elefántok látogatóktól elzárt területére. Amikor a férfi beért a gyerekkel, egy elefánt észrevette őket és elkezdett feléjük futni. Erre Navarrete próbált kifele menekülni, de közben elejtette a gyereket. A rendőrség közleménye szerint szerencsére senki sem sérült meg.

A férfit a San Diego megyei börtönbe szállították. Kiskorú veszélyeztetése miatt indítottak ellene nyomozást és 100 ezer dolláros óvadék ellenében szabadulhat. (CNN)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.