Lomtalanításon talált játékfegyver miatt hívták rá a rendőröket

Puskával a kezében sétáló férfiról tettek bejelentést a rendőrségre március 20-án délelőtt Mátyásföldön. Nem sokkal később igazoltatták a rendőrök a férfit, akinél egy műanyagból készült játékpuska volt, amit előzőleg a lomtalanítás miatt az utcára kitett hulladékok között talált. Mivel nem történt bűncselekmény vagy szabálysértés, eljárás sem indult. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.