Meghan Markle csődbe vitt egy amerikai képügynökséget

bulvár
2021 március 25., 05:43

A leginkább paparazzi-fotókkal foglalkozó amerikai képügynökség, a Splash News & Picture Agency kénytelen volt csődöt jelenteni, miután az egekbe szöktek a Meghan Markle-lel szembeni perköltségeik.

Markle azután perelte be az ügynökséget, hogy fotókat közöltek arról, ahogy családjával kikapcsolódnak Kanadában. A képügynökség nem tudta törleszteni az emiattt felvett egymillió dolláros hitelt, ezért csődöt jelentett.

Valószínűleg nemcsak Markle pere, de a járvány is betehetett a Splashnek, miután a celebek, akiket eddig az utcán, szórakozóhelyeken vagy bárhol fotózhattak, egy éve az otthonukba zárkózva élnek.

photo_camera Meghan Markle 2019. november 10-én Fotó: DANIEL LEAL-OLIVAS/AFP

Markle-t, férjét, Harry herceget és fiukat, Archie-t még 2020 januárjában fotózták le Vancouverben, miközben kutyát sétáltattak, nem sokkal azután, hogy bejelentették, otthagyják a brit királyi családot. Alig egy évvel később, decemberben több sajtóorgánum, köztük a BBC és a Splash is közölte, hogy „többé nem készítenek engedély nélküli fotókat a hercegi pár családjáról”.

A Splash szerdai közleményében kifejtette, hogy a náluk dolgozókat valójában nem érinti az, hogy csődöt jelentettek, mert fizetésképtelenségük miatt egy olyan típusú csődöt jelentettek, ami valójában csak egy szerkezetátalakítást jelent.

(New York Post)