Kiderült, hogy mit mond az ember, ha belekerül egy tornádó közepébe: OH SHIT!, de azt nagyon sokszor

időjárás
2021 március 26., 10:47

A 22 éves alabamai Cesar Villasenor a főnökével utazott egy autóban, amikor riasztást kaptak, hogy tornádó van a közelben. Az USA déli részén elterülő Alabamát éppen ellepik a vihartölcsérek: csak csütörtökön 14 tornádót jelentettek az államból, és öten meghaltak, így a két férfi a figyelmeztetést komolyan véve azonnal elindult a tőlük 800 méterre eső óvóhely felé, annak ellenére, hogy a riasztáskor kifejezetten jó volt az idő.

Alig indultak azonban el a főnök háza elé, a semmiből záporozni kezdett az eső és óriási szél támadt, Villasenor ekkor kezdett el videózni.

link Forrás

A ritka felvétel kicsit átélhetővé teszi, hogy milyen lehetett Dorothynak és Totónak. Az Óz realista változatában talán Dorothy is úgy tenne, mint mostani hősünk, akit a természet látványos erődemonstrációja a 2020-2021-es szezon legőszintébb “OH SHIT”-ezésére sarkallta. Érdemes felcsavarni a hangot!

Közben úgy tűnik, hogy a talaj mentén egy fa is elrepült mellettük. A videón is látszik, hogy a tombolás csúcspontján az autó erősen remegni kezd. Villasenor azt mondta a CNN-nek, hogy ekkor azt gondolta, hogy nekik végük, mert a szél felkapja őket. De hála istennek nem így történt, a két férfi sértetlen élte túl a tornádót, mert a forgószél végül nem tudta felkapni a SUV-jukat.