Kisebbségi tulajdonos lett Rogán-Gaál Cecília a saját logisztikai cégében

gazdaság
2021 március 26., 07:22

Kisebbségi tulajdonos lett Rogán-Gaál Cecília a saját maga által alapított szállítmányozási cégben, a DCL Logisztika Kft.-ben, más lett a többségi tulajdonos, írja az mfor.hu.

Januárban számoltunk be arról, hogy Rogán Antal volt felesége céget alapított, melyben ő volt az egyetlen tulajdonos, Mészáros Dániel pedig az ügyvezető. Az mfor.hu értesülései szerint ez azonban megváltozott, ugyanis egyrészt Mészáros Dániel nem ügyvezető többé, Rogán-Gaál Cecília pedig nem egyedüli tulajdonos.

Mészáros Dániel helyét Szemerey Loránd veszi át, aki egyben a DCL Logisztika Kft. többségi tulajdonosa lesz, derül ki abból a dokumentumból, amely március 1-jei keltezéssel született meg, és hiánypótló végzés nyomán nyújtották be a bírósághoz.

Szemerey 1,8 milliárdos törzsbetéttel alapított céget, a WIN Capital Kft.-t tavaly nyáron, mely bérelt ingatlan bérbeadásával, üzemeltetésével, gépjármű kölcsönzéssel, üzletvezetéssel foglalkozik, valamint szállítmányozással is, ami a DLC Logisztika fő tevékenysége.

Szemerey korábban is foglalkozott szállítással a Szemerey Transportnál, aztán a Waberer's Logisztika Kft.-vel történt cégfúzió után, 2013-ban került a Waberer's-Szemerey Logisztika Kft. fuvarozási és szállítmányozási üzletágának élére.