Letartóztatták a szépségkirálynőt, aki egy Srí Lanka-i szépségversenyen letépte a koronát a nyertes fejéről

dráma
2021 április 09., 06:48

Letartóztatták a szépségkirálynőt, aki letépte a koronát az új Mrs Srí Lanka fejéről, amiért nehezményezte, hogy a nő elvált a férjétől.

Pushpika De Silvát választották meg Mrs Sri Lankának a hétvégén, de pillanatokkal azután, hogy a fejére került a korona, a 2019-es nyertes, Caroline Jurie mikrofont ragadott, hogy elmondja, De Silva nem is nyerhetett volna, mert elvált. Jurie emiatt odament De Silvához, nagy nehezen leszedte a fejéről a koronát, majd közölte a közönséggel, hogy azt átadja inkább a második helyezettnek, mert elvált nők nem nyerhetnek ezen a versenyen. Később aztán kiderült, hogy nem is váltak el, csupán külön élnek, tehát De Silvát megilleti a korona. De Silva az eset után kórházba került, ugyanis megsérült a feje, amikor letépték a koronát.

link Forrás

Caroline Juriet és egy társát testi sértés miatt tartóztatták le. De Silva viszont a kórház előtt azt nyilatkozta, hogy hajlandó ejteni az ügyet az egykori szépségkirálynő ellen, ha az nyilvánosan bocsánatot kér tőle. Ezt a lehetőséget Caroline Jurie viszont visszautasította. Az első tárgyalás április 19-én lesz. (Guardian)