Még az eljegyzés estéjén betörte a menyasszonya orrát egy somogyi férfi

bűnügy
2021 április 09., 08:10

A Nagyatádi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal a 32 éves férfival szemben, aki az eljegyzésük ünneplése során súlyos sérülést okozott a menyasszonyának.

A pár élettársi kapcsolatban élt. A férfi 2020 októberében megkérte a nő kezét, majd miután a sértett igent mondott, elhatározták, hogy az örömteli hírt a rokonaikkal fogják megünnepelni.

A mulatozás során – melyen mindketten jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztottak – a jegyesek összeszólalkoztak, majd a vőlegény több alkalommal ököllel arcon ütötte menyasszonyát, akit - miután a földre került - többször meg is rúgott.

A bántalmazás következtében a sértettnek nyolc napon túl gyógyuló – többek között orrcsonttöréssel járó – sérülései keletkeztek. Az ügyészség közleménye szerintaz eset után a nő visszaköltözött a családjához, később azonban rendezték a viszonyukat, és megbocsátott a férfinak”.

Az ügyészség a Nagyatádi Járásbíróságra benyújtott vádiratában a férfival szemben börtön fokozatú szabadságvesztés kiszabására tett indítványt azzal, hogy annak végrehajtását a bíróság próbaidőre függessze fel.

Kiemelt videóink