Visszatérnek a vetkőző férfiak: Magic Mike tehetségkutatót forgat az HBO

Úgy tűnik, hogy még mindig le lehet húzni több bőrt a chippendale-fiúkról szóló Magic Mike-ról: a két film és világszerte bemutatott, élő táncos showk után most tévéműsor készül belőle. Az amerikai HBO Max The Real Magic Mike munkacímmel kezd el hamarosan forgatni egy táncos tehetségkutatót, amiben tíz férfiból faragnak chippendale-fenomént.

A casting most zajlik az Egyesült Államokban, olyan jelentkezőket keresnek, akik „elvesztették a varázsukat”. A csapatnyi férfit összeterelik, sztriptíz-koreográfiákat fognak megtanulni, miközben lelkileg - és nyilván máshogy is - lemeztelenednek a nézők előtt. A verseny végén az egyikük megnyeri az „Igazi Magic Mike” címet és a pénznyereményt, illetve felléphet Las Vegasban a Magic Mike Live előadásban.

A Magic Mike 2012-ben került a mozikba és kasszasiker lett.Fotó: Photo12 via AFP

Az eredeti főszereplő, Channing Tatum, és a rendező, Steven Soderbergh vezető producerként vesznek részt a forgatásban. Már az első film óriási siker lett, 167 millió dollárt hozott, és a franchise többi része is nagyon jövedelmező. A tehetségkutató műsor a tervek szerint az év második felében lesz látható. (Deadline)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.