Pedofilt fogtak egy fedett akcióban a győri rendőrök

Egy internetes társkeresőn próbált gyermekkorú fiúkat keresni  egy 42 éves gyömörei férfi azért, hogy szexuális  kapcsolatot létesítsen velük ellenszolgáltatásért cserébe - írja a police.hu.  A férfi nem tudhatta, hogy a  Nemzeti Nyomozó Iroda győri rendőrei vették fel vele a kapcsolatot, akik megbizonyosodhattak arról, hogy

a férfinek szándékában áll pénzt adni azért, hogy egy gyermekkorút szállítsanak neki Győrbe.

A nyomozócsoport megszervezte a találkozót, ahova a gyanúsított az előre megbeszélt pénzösszeggel érkezett, a műveleti egység pedig elfogta. A férfi később beismerő vallomást tett, és az is kiderült, hogy hasonló jellegű szexuális cselekményért már korábban elítélte a bíróság.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.