Illegális potencianövelőket és nyugtatókat foglalt le a rendőrség egy külvárosi raktárban

Mintegy 300 millió forint értékben foglaltak le tisztázatlan eredetű gyógyszerkészítményeket az újbudai nyomozók, egy férfit elfogtak.

A rendőrök április 7-én a XXII. kerületben, egy illegális gyógyszerlerakatnál fogtak el egy férfit. A raktárban és a férfi lakásán összesen mintegy 300 millió forint értékben foglaltak le 

  • Magyarországon nem engedélyezett potencianövelőket, 
  • teljesítményfokozókat, 
  • illetve vényköteles nyugtatókat. 

Az eljárás adatai szerint a 43 éves budapesti lakos postai küldeményként elősorban külföldre értékesítette az illegális, tisztázatlan eredetű és hatású szereket. Az újbudai nyomozók S. Viktort gyanúsítottként hallgatták ki, vele szemben a Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le az eljárást. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.