Hosszan nyilatkozott ma reggel az ATV-ben egy férfi az állára csúszott szemellenzőben, szabadon hagyott arccal, találd ki a foglalkozását!

idióta rekordok
2021 április 12., 12:47


Ünneppé tudott varázsolni az ATV egy sima reggeli interjút azzal, hogy Nékám Kristóf allergológus-immunológus már eleve úgy kezdett válaszolgatni a műsorvezető Szöllősi Györgyi kérdéseire, hogy kilógott az orra a maszk alól,

ami ezután fokozatosan ,

ám megállíthatatlanul csúszott lefelé

egészen az álláig, ahol a nyaka megállította.

Vagyis az alól a maszkként használt valami alól, ami sokkal inkább a repülőutakon használt alvássegítő szemellenzőre hasonlított. A Tárgy nemcsak a képernyőn keresztül nem tűnt arcmaszknak: egy szemtanú is azt mondta a 444-nek, hogy szerinte “tutira nem maszk volt.”

A Mester kétszer is megigazította ugyan,

de mindkétszer perceken át beszélt úgy előtte, hogy az ebben a formában teljesen felesleges tárgy az állán fityegett. De az orrát igazgatás után sem fedte egyszer sem. Az egészet különösen bizarra tette, hogy Nékám Kristóf mindeközben abszolúte értelmesen beszélt fontos dolgokról a járvánnyal kapcsolatban, de végig nem lehetett másra figyelni, mint a csupasz arccal a vírus veszélyeire figyelmeztető szakemberre a bizarr izével az állán.

Kiemelt videóink