Koronavírusban elhunyt Lövei Csaba nyíregyházi önkormányzati képviselő

Koronavírusban elhunyt Lövei Csaba nyíregyházi önkormányzati képviselő, közölte hétfőn a Párbeszéd, aminek jelöltjeként indult volna a 2022-es választásokon. 

Lövei Csaba mélyen hitt a tiszta közéletben. És nemcsak beszélt róla, hanem tett is érte: tucatnyi alkalommal leplezett le korrupciós ügyeket. Felkészült volt, tettre kész, egyenes, és páratlan bátorsággal küzdött a korrupció ellen.

- olvasható a párt közleményében. A politikus első alkalommal 1994-1998 között volt tagja Nyíregyháza képviselő-testületének, majd 2014 és 2019 között az MSZP-DK-Együtt-Párbeszéd Magyarországért-Függetlenek Egyesülete-Összefogás képviseletében is megválasztották. Az önkormányzat Lövei Csabát saját halottjának tekinti.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.