TECHNOLÓGIAI ÁTTÖRÉS A VÍRUSVÉDELEMBEN – TÉRSTERILIZÁTOR

hirdetés
2021 április 12., 06:22
ad

Bár megkezdődött az ország fokozatos újranyitása és az oltás is nagyütemben zajlik, a pandémiának még messze nincs vége. Sajnos a koronavírustól nehezen fogunk megszabadulni. Az elmúlt egy év nagyon sok mindent megváltoztatott az emberek életében, többek között jelentősen átírta a zárt terekről alkotott biztonságérzet fogalmát. A zárt terű helyek kiválasztásánál az egyik legfontosabb tényezővé vált a vírusmentes tér biztosítása. Ehhez nyújt egyedülálló megoldást az STR-SOLUTION térsterilizátor, amely képes a teljes körű vírusmentes környezet megvalósítására.

ÉREZZE MAGÁT BIZTONSÁGBAN

Az STR-SOLUTION szabadalmaztatott technológiája nemcsak a levegőt, de a térben lévő berendezési tárgyak és használati eszközök felületét is sterilizálja. Kiemelkedő jelentőségű, hogy működése ártalmatlan az emberi egészségre! Ezáltal kiválóan alkalmas olyan közösségi terek folyamatos sterilizálására, ahol emberek tartózkodnak és végzik mindennapi tevékenységeiket.

Egyre többen döntenek úgy, hogy munkatársaik és családtagjaik, valamint ügyfeleik és vendégeik életének és egészségének megóvása érdekében nekik kell valamilyen megoldást találniuk. Akik az STR-SOLUTION térsterilizátort használják, felelősen gondolkodva élenjáró megoldást választottak erre a problémára. Ráadásul az STR-SOLUTION térsterilizátorral nemcsak maguk és mások biztonságáról gondoskodnak, de a teljes körű vírusvédelemmel – és annak kommunikálásával – vállalkozásukat is komoly piaci előnyhöz juttathatják versenytársaikkal szemben.

A forradalmian új STR-SOLUTION térsterilizátor egy teljesen új kategóriát képvisel a piacon. Működési funkcióit illetően háromszoros védelmi szinttel rendelkezik az őt követő, legfejlettebb légfertőtlenítő készülékekhez hasonlítva.

AZ STR-SOLUTION KÜLÖNLEGES TECHNOLÓGIÁJA

A készülék napjaink legmodernebb, szabadalmaztatott térsterilizáló technológiáját alkalmazza, amely a NASA űrkutatási programjából indulva, a hadiiparon keresztül ma már a civil szféra számára is elérhető.

Az STR-SOLUTION ötféle anyag speciális ötvözetéből készült reakció kamrája az erős UV-C spektrumú fény hatására, foto-katalitikus oxidáció elve alapján ST-Radical szabadgyököket hoz létre a levegőben természetes módon jelen lévő vízpára molekulákból. Dél-koreai kutatók és tudósok 12 éves lenyűgöző kutatómunkával fejlesztették ki ezeket az ideális élettartamú, a vírusok elpusztításában rendkívül hatékony, ugyanakkor az emberi egészségre ártalmatlan ST-Radical gyököket, valamint megalkották az ún. kiáramoltató rendszert.

A kiáramoltató rendszer azzal a jelentős előnnyel jár, hogy használatával a vírushordozó személy által a levegőbe frissen bejuttatott kórokozók rövid időn belül semlegesítődnek. A hazánkban eddig ismert és használt, ún. átszívó típusú levegőtisztító és -fertőtlenítő berendezések esetén, a rájuk jellemző óránként átlag kétszeri légcserét alapul véve akár 15-30 percet is várnunk kell, mire a kórokozók a készülék ventilátorának hatására beszívódnak a készülékbe és semlegesítődnek. Az STR-SOLUTION által kibocsátott ST-Radical szabad gyökök azonban nagy mennyiségben és folyamatosan jelen vannak a légtérben, így pillanatok alatt megkezdik a kórokozók elpusztítását. Ezáltal radikálisan csökken a cseppfertőzés valószínűsége. Ráadásul a teljes háromdimenziós teret vírusmentesítik, így nemcsak a levegőtől, de a térben lévő berendezési és használati tárgyaktól (a kilincstől, klaviatúrától, telefontól, pohártól stb.) sem fogunk megfertőződni.

MAGAS FOKÚ HATÁSOSSÁG

  • Az STR-SOLUTION térsterilizátort számos vírus és baktérium elpusztítása tekintetében tesztelték. Hatásosságát a legmagasabb színtű vizsgáló laboratóriumok GLP (USA), KTL, KCL (Dél-Korea) tanúsítványai igazolják.

  • Hatékonysága a levegőben lévő SARS-CoV2 (Covid-19), MERS-CoV koronavírus, H1N1 („A” típus) influenza esetén átlagosan 99,99%. A felületeken mért hatékonysága Covid-19 vírusra 96,20%.

  • Az antibakteriális hatás mellett eltávolítja a levegőből az ártalmas illékony szerves vegyületeket, a kellemetlen szagokat, spórákat, virágport, egyéb allergéneket stb.

  • Citotoxikológiai vizsgálatok (GPL, USA) és tanulmányok igazolják, hogy működése ártalmatlan az emberi egészségre.

  • Technológiája 2000-szer gyorsabb az ózongenerátorok és 180-szor gyorsabb az UV-C fényspektrumot alkalmazó berendezések technológiájánál.

HOSSZÚ TÁVÚ, TELJES KÖRŰ MEGOLDÁS

Tapasztalataik szerint egyre többen gondolják úgy, hogy helyi szinten tenniük kell valamit saját maguk és környezetük védelme és biztonsága érdekében, ezért STR-SOLUTION készüléket vásárolnak. Rendkívül széles körben, gyakorlatilag mindenki keresi.

A vásárlók és érdeklődők között vannak ügyvédi irodák, bankfiókok, önkormányzatok, szolgáltatóhelyek, kórházak, orvosi rendelők, magánklinikák, üzletek, éttermek, cukrászdák, edzőtermek, óvodák, iskolák, ügyfélterek, munkahelyek, tárgyalóterek, színházak, ipari és mezőgazdasági létesítmények egyaránt. Az pedig különösen örömteli tapasztalat, hogy Magyarországon olyan felelős emberek is vannak, akik családjukat szeretnék a készülékkel megóvni.

A szakértői előrejelzések már most arra figyelmeztetnek, hogy nem elég túljutnunk a koronavíruson, hullámokban újabb és újabb járványok következhetnek be. A térsterilizátor ezért olyan elengedhetetlen részévé válhat a zárt tereknek, mint a klíma berendezés. Egyre inkább szükségünk lesz ugyanis a folyamatos védelemre a rendszeresen visszatérő influenza, az újabbnál újabb mutáns hullámokban támadó koronavírusok és az egyéb jövőbeli kórokozók ellen.

Az STR-SOLUTION szabadalmaztatott technológiája és háromszoros védelmi szintje magasan felette áll a piacon kapható hagyományos levegőtisztító- és fertőtlenítő rendszereknek. Stabil, hosszú távra tervezett, indusztriális készülék. Üzembe helyezési költsége nincs és üzemeltetési költsége nagyon alacsony. Többféle modell készül különböző méretű terek sterilizálására.

Ha szeretne többet megtudni a készülékről, látogassa meg honlapunkat: www.tersterilizator.hu

  • Center Kft.
  • 1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 10.
  • Telefon: (+36 1) 265 5254 / (+36 1) 343 2975
  • E-mail: tersterilizator@centerkft.eu