Schobert Norbert: Csimpánzcsöcs

„Egy bizonyos kor után, ha hízunk, akkor én úgy szoktam mindig hívni, hogy kialakul a csimpánzcsöcs. Nekem is volt egy jó kis csimpánzcsöcsöm, amikor így ültem, hát lógott a csöcsöm. És a strandon  már nem akartam leülni, mert milyen az, hogy Norbi leül egy strandon egy koktélra, lógó csöccsel. Hát az undorító” – mondta Schobert Norbert az RTL Klub Fókusz című műsorában, miután az aputestről kérdezték. Ehhez aztán hozzátette, hogy „vannak ilyen hülye mondások, amit a férfiak terjesztenek és el is hiszik, ez »a férfi száz kilónál kezdődik« mondat. Itt nagyon tévedésben vannak. A vágódisznó kezdődik száz kilónál”.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.