Bedrogozva rendőrt hívtak, hogy ellopták a kocsijukat, de az a közelben volt, őket meg bevitték drogkereskedelemért

Az Edelényi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 24 éves nővel és 30 éves élettársával szemben.

Az edelényi Miklós Gyula utcából kedden, a reggeli órákban autólopás miatt érkezett bejelentés a rendőrségre. De a police.hu azt írja, hogy a „helyszínre érkező járőrök kikérdezték a sértetteket, akikkel kapcsolatosan felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja, illetve az ellopottnak hitt kocsit is megtalálták a közelben”.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak Edelényben és a környező településeken kábítószerrel kereskedtek. A rendőrök a házkutatáson többféle kábítószergyanús anyagot és három tő növényt is lefoglaltak, ami a gyanúsítottak szerint sativa kenderfajta.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A rendőrök a párt elfogták, és előállították az Edelényi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.