Csak kitalálta a rablótámadást az unatkozó pénzszállító

bűnügy
2021 április 15., 09:40

Saját tájékoztatása szerint a rendőrség szerda délután nagy erőkkel vonult ki az Árkád üzletközponthoz, ahol egy bejelentés szerint megtámadtak egy pénzszállítót. Az első tájékoztatás szerint személyi sérülés nem történt, és értéket se tulajdonítottak el.

Rendőri ellenőrzés az Árkád üzletközpont parkolójában 2021. április 14-én délután. A rendőröket azzal riasztották, hogy valaki késsel megtámadott egy pénzszállítót. Utóbb kiderült, hogy valójában nem történt támadás, csak a pénzszállító próbálta feldobni unalmas életét.
photo_camera Rendőri ellenőrzés az Árkád üzletközpont parkolójában 2021. április 14-én délután. A rendőröket azzal riasztották, hogy valaki késsel megtámadott egy pénzszállítót. Utóbb kiderült, hogy valójában nem történt támadás, csak a pénzszállító próbálta feldobni unalmas életét. Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

Azóta kiderült, hogy ez utóbbi szerencsés körülmények azért alakulhattak úgy, ahogy, mert valójában senki se támadta meg a pénzszállítót. A biztonsági kamerák felvételeinek áttekintése és a tanúk meghallgatása alapján bebizonyosodott, hogy nem történt rablási kísérlet. A pénzszállító ezután bevallotta, hogy nem támadták meg, a történetet csak azért találta ki, mert unalmas az élete, és izgalomra, elismertségre vágyott. "Be akartam vágódni a kollégáknál" - vallotta a Telex értesülései szerint.

A rendőrség ezért most ellene indított eljárást a hatóság félrevezetése miatt. (Via Telex)