Chaplin őrmester: videóra vették, ahogy kétszer hasra esik egy rendőr üldözés közben Budapesten

Az alábbi videót egy olvasónktól kaptuk. Ennyit írt hozzá: 

Sziasztok! 10 perce kaptam lencsevégre a Gubacsi hídról nézve ezt a videót! Sajnos az autós üldözés végét tudtam csak felvenni, de kárpótolja a szerpentines futóverseny izgalma! Rendőrautó üldözött egy fekete Mercedest, majd zsákutcát találva kipattant Úriemberünk és kereket oldott. Ha jól láttam a végén leteperték, de ebben nem vagyok biztos. Utána jött még vagy 3 járőrkocsi.

A videó minden részletét érdemes alaposan megtekinteni, a nem túl jó minőség ellenére is jól megfigyelhetőek az apróságok, mint a kutyasétáltató nő, akit nem zavarnak a kibontakozó események, a markoló, ami ilyen apróság miatt nem hagyja abba a munkát, vagy a munkás, akinek azért van ideje visszaadni valamit a rendőrnek, amit elejtett, mielőtt kétszer is hasra esett volna. A slusszpoént nem akarom lelőni, de érdemes figyelni a fekete autó utasoldali ajtaját.

Hogy pontosan mi történik a felvételen, arról természetesen fogalmunk sincs, de megkérdeztük a BRFK sajtóügyeletét. Amint válaszolnak, frissítjük a cikket.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.