Tóth Vera élőben biztatta volna a követőit, vigyázzanak az oltás után is, de annyian jelentették, hogy a Facebook letiltotta

emberi történetek
2021 április 16., 07:44

„A tegnap esti Facebook liveomat annyi embernek sikerült jelentenie, hogy a Facebook rendszere gyakorlatilag kivetett magából, aztán a live eltűnt, az oldalamra pedig nem tudtam belépni hosszú órákra, pedig csak azt szerettem volna elmondani, hogy az oltás után is nagyon vigyázzatok magatokra, hisz az immunrendszernek idő kell, hogy működésbe lépjen” - írja Tóth Vera Instagram-posztjában.

Az énekesnő azt akarta elmondani, hogy nem voltak illúziói, tudta, hogy két nappal az oltás után még nem lesz védett. Ennek ellenére ő is elkapta a vírust az oltás utáni napokban.

„Utána is hordani kell a maszkot, lehetőleg otthon maradni, vigyázni. Ezért jelentkeztem be, de több ember tagadja a betegséget, mint gondoltam. Ezzel a kommentfolyamban szembesültem. Aggasztó az emberi agresszió és frusztráltság, az, hogy azt feltételezik rólam, hogy a kormány fizet a posztokért, mert tuti nem is oltottak be, csak reklámoznom kell, mert így gyűjt “kísérleti nyulakat” a gyógyszeripar? Na ezen már nem tudtam, hogy sírjak e vagy nevessek🙄

„Kívánom, hogy maradjatok egészségesek és azt, hogy képesek legyetek jóindulattal hozzáállni a másikhoz. Az oltás sznobizmusból (a ki milyet kapott) az összeesküvés elméletekből, billgétszből, a hergelésből, a bántásból, a nem megértésből már elég.”

Címlapkép: MTI/Vasvári Tamás