Letartóztattak egy román férfit, aki külföldön futtatott három nőt, akiktől összesen 12 gyereke született

A Csongrád – Csanád Megyei Főügyészség letartóztatását indítványozta annak a román férfinak, aki erőszakkal, fenyegetéssel kényszerítette prostitúciós tevékenységre gyermekei édesanyjait, akik 12 gyereket szültek neki, olvasható az Ügyészség honlapján.

A megalapozott gyanú szerint a Csongrád-Csanád megyebeli egyik faluban élő férfinak három nő dolgozott prostituáltként jellemzően Frankfurtban és Lipcsében 2018 decemberétől, akiket a gyanúsított sokszor fenyegetéssel és veréssel kényszerített rá erre. A férfi kihasználta a nők érzelmi és anyagi függését. A nők 12 gyereket szültek neki korábban, és a férfivel élő nők vigyáztak az éppen külföldön prostituáltként dolgozó sértett gyermekeire, aki nem tarthatta a kapcsolatot velük, ha nem az elvárásoknak megfelelően dolgozott, vagy nem adta át a férfinak a pénzt, amit megkeresett. A prostitúcióból származó bevétellel ugyanis a nőknek mindig el kellett számolniuk a férfi utasításai szerinti személynek. 

A minősített emberkereskedelem bűntette miatt indult eljárásban a főügyészség a szökés, elrejtőzés, az eljárás meghiúsítása és a bűnismétlés veszélyére figyelemmel tett indítványt a férfi letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére, figyelemmel arra is, hogy az eddigi adatok szerint a férfi korábban Romániában is állt már eljárás alatt hasonló cselekmények miatt.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda összehangolt akció keretében hétfőn állította elő és vette őrizetbe a férfit, valamint foglalta le, vette zár alá mintegy 30 millió forint értékben a bűncselekményből származó ingóságait, ingatlanait.

Az elfogásáról videó is készült:

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.