Soha nem látott méretű békemenetet szerveznek a „mutánsnak” nevezett ellenzék ellen 

Amint vége a járványnak, már nem kell maszkot hordani, és szabad tömegrendezvényt tartani, a CÖF békemenetet szervez. De nem akármilyet, hanem járványtematikájú eseményt, amire a terveik szerint meg fogják hívni az operatív törzset és „a pandémia legyőzésében résztvevő összes honfitársunkat”. Ezt Csizmadia László, a CÖF-CÖKA elnöke mondta el egy tájékoztatón. 

A menet szervezését Csizmadia az „egyre súlyosabb provokációkkal” indokolta. Hogy ki provokál? Csizmadia szerint az ellenzék, akiket „mutánsoknak" nevezett. Az nem derült ki, hogy halált hozó kórokozókra vagy különleges képességekkel (lángolás, nagyon gyors futás, fémkarom kieresztése) bíró szuperhősökre gondolt-e, de a szövegösszefüggés alapján inkább az előbbiekre.

Csizmadia a tájékoztató elején kimondta: 

„legyen áldott minden ampulla!” 

Mármint amit orosz vagy kínai gyártó állított elő. Arról is beszélt a menet bejelentésekor, hogy „szabaduljunk meg a gonosztól”. Illetve arról, hogy szervezete azt szorgalmazza, hogy a Büntető Törvénykönyv rémhírterjesztésről szóló passzusai alapján lépjenek fel az ellenzékkel szemben.

Nekünk ilyen ellenzék jutott.:(((

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.