Átverte, megzsarolta, végül megerőszakolta kiskorú áldozatát

A Pest megyei gyermekjóléti szolgálat pszichológusa jelezte márciusban a rendőröknek, hogy a kiskorú lányt egy 23 éves férfi megerőszakolta. A rendőrök tájékoztatása szerint egy online felületen vette fel a kapcsolatot az áldozatával az erőszaktevő. Az egyre bizalmasabb csevegések után meztelen képeket cseréltek egymásról. 

Ezeket a képeket használta aztán fel az egyébként Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből származó F. Gergő arra, hogy találkozzon a lánnyal. Megfenyegette, hogy elküldi a képeket az áldozat szüleinek. A lány félelmében március 14-én elment egy megbeszélt találkozóra. 

Gyál egy kietlen, erdős részére sétáltak, majd a 23 éves férfi - a lány folyamatos tiltakozása ellenére - megerőszakolta

F. Gergőt április 19-én fogták el a rendőrök.Forrás: police.hu

A férfi több lányt is kiszemelt magának, képeket is cserélt velük, de a személyes találkozások - állítása szerint - elmaradtak. A lehetséges további áldozatokat azonban a nyomozás részeként még keresik.  F. Gergőnek szexuális kényszerítés bűntettének megalapozott gyanúja miatt kell felelnie.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.