Holtan találtak egy nőt Salgótarján külterületén

Holtan találtak szombat délelőtt egy nőt egy családi házban Salgótarján külterületén, írja honlapján a rendőrség. Tájékoztatásuk szerint a rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést és a tanúk felkutatását.

A közlemény szerint a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit. Ez azt jelenti, hogy feltételezik az idegenkezűséget.

Ezzel egybevág az is, hogy a tájékoztatás szerint "a bűncselekménnyel összefüggésben egy férfi előállítása folyamatban van". (Via Police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.