Felgyújtotta a volt élettársa ajtaját egy férfi a Dob utcában

A rendőrség ügyeletére április 23-án hajnalban riasztották a rendőröket, hogy valaki felgyújtotta egy lakás bejárati ajtaját a Dob utcában. A lángokat néhány percen belül eloltották. A lakás üres volt, a tűz miatt nem sérült meg senki. A VII. kerületi járőrök a ház lépcsőházában elfogták Sz. Gézát, aki a felgyújtott ajtajú lakásban élő nő volt élettársa. Korábban vitába keveredtek, mert a nő nem engedte be őt a lakásba.

A VII. kerületi nyomozók az 56 éves férfit közveszélyokozás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.