Interjúból legyen több vagy helyszíni riportból? Videó vagy podcast? Korrupció vagy fenntarthatóság? – olvasói felmérés a 444-en

szolgálati közlemény
2021 április 26., 11:32

A célegyenes előszobájának 24. órájából jelentkezünk.

A 444 az elmúlt évben rengeteget változott, új szerzőkkel erősítettünk, elindult a nyomtatott magazin, érkeztek új blogok, lett podcast és most már rendszeressé váltak a videóink is.

A következő hónapokban újabb bővítést tervezünk, és további változásokat. 2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, olyan üzleti modellben, amely hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és elsősorban rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Ez nem csak pénzbeli hozzájárulást jelent, hanem egy olyan jövőt, amiben rendszeresen kikérjük a véleményeteket a lapot érintő legfontosabb kérdésekről. Ennek többféle formája lehet és lesz, az első most egy általános kérdőív, amit szeretnénk, ha minél többen kitöltenétek.

Arról szól, hogy hogyan használjátok ma a 444-et, és arról, hogy milyen lapot szeretnétek a jövőben. Hogy a kommentelés visszakapcsolása a fontosabb, vagy a mobilapp megújítása? Hogy korrupcióval, gender ügyekkel vagy fenntarthatósággal szeretnétek, hogy többet foglalkozzunk? Hogy videót néznétek vagy publicisztikát olvasnátok szívesebben?

A kérdőív teljesen anonim, és kevesebb mint öt percig tart kitölteni, de nekünk nagyon sokat segítesz vele. Köszönjük, ha ránk szánod ezt az időt!

Töltsd ki a 444 kérdőívet errefelé!