Az avasi lakótelepen egy 63 éves férfi le akart ugrani egy tízemeletes házról, de a rendőrök visszahúzták

Egy 63 éves férfi elhatározta, hogy délelőtt öngyilkos lesz. A búcsúlevelében el is köszönt a hozzátartozóitól, de a felesége az üzenetet olvasva egyből a rendőrséghez fordult segítségért.

Illusztráció: police.hu

Az Avasi Rendőrőrs járőrei, Hidasi Tamás főtörzsőrmester és Hájer Dániel őrmester a férfi keresésére indult, és 13:10-kor a lakótelep egyik 10 emeletes épületének tetején meg is találtak. Az elkeseredett férfi a párkányon ült, de a rendőröknek sikerült visszahúzniuk és biztonságba helyezniük.

A rendőrök mentőt hívtak a krízishelyzetbe került férfihez, akit kórházba vittek. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.