Hat évbe tellett, mire a helyi szupermarket összes parkolóhelyén tudott parkolni egy brit férfi

hétköznapi hősök
2021 április 28., 09:25

Egy unatkozó vásárló kósza ötleteként indult, de mostanra az interneten is nagyon sokan felkapták Gareth Wild projektjét: a brit férfi 2015-ben kezdett el odafigyelni arra, hogy a London külső kerületében, Bromley-ban lévő Sainsbury's áruház összes parkolóhelyén megálljon legalább egyszer, amikor vásárolni megy, írja a Yahoo News.

Az előrehaladását folyamatosan vezette egy táblázatban, és mint kiderült, egyáltalán nem ment gyorsan, hogy mind a 211 helyre beállhasson legalább egyszer. A történetéről szóló Twitter-threadre azóta több mint 67 ezer lájkot kapott, ebben részletesen is kifejtette módszereit. Írt arról is, hogy a motorosok, illetve a mozgássérültek számára fenntartott helyek nem számítottak, csak az áruház hagyományos parkolóhelyeivel foglalkozott.

link Forrás

Írt arról is, hogy 16 éve jár ebbe az áruházba, általában hetente egyszer, családi nagybevásárlást intézni. Hat évvel ezelőtt jutott eszébe a gondolat, hogy ha elég időt szán rá, akkor akár az összes parkolóhelyen megállhat egyszer. Mint meséli, általában örömét leli az élet apró, banális dolgaiban, és ez is passzolt ehhez.

A végén még megosztott egy grafikát arról is, hogy melyek a legjobb és a legrosszabb parkolóhelyek szerinte az áruháznál, hogy projektjéből a többi autósnak is származzon valami haszna.

Kiderült az is, hogy volt pár hely, ahova szinte lehetetlen volt parkolni, mert majdnem mindig parkolt ott valaki, ezért volt, hogy késő este, zárás előtt ment csak vásárolni. Mint meséli, egyik este így sikerült lecsapnia a B8-as parkolóhelyre, és mint mondja, nem semmi pillanat volt az az életében.

Volt, amikor látta, hogy egy, a listájáról hiányzó parkolóhelyről hamarosan kiállhat valaki, ilyenkor hajlandó volt a kocsiban várakozni egy darabig, gyerekei nem túl nagy örömére.

Azzal kapcsolatban, hogy mi a következő terve, elmondta, hogy nemrég nyílt egy Lidl a környéken, gondolkozik azon, hogy átszokik oda.