Kubatov: Ha megvan a 4 millió beoltott, szombaton már nézők előtt játszik a Fradi a stadionjában

nb1
2021 április 28., 19:35

„Amint megvan a 4 millió beoltott, együtt szurkolhatunk szombaton! A jegyértékesítés már megkezdődött” – jelentette be Kubatov Gábor FTC-elnök, a Fidesz pártigazgatója.

Olvasónk jelezte, hogy már kapott is emailt, hogy elővételben vehet jegyet, a nézők 18 év felett védettségi igazolvánnyal, 18 alatt felnőtt felügyelettel mehetnek majd.

Az FTC szombaton (május 1-én) a Mezőkövesdet fogadja majd a 22 ezer néző befogadására alkalmas Groupama Arénában.

Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője szerint „még egy-két, akár hárommillió ember beoltására van szükség ahhoz, hogy nagyon komolyan csökkenjen a járvány, illetve komolyan csökkenjen az a veszély, hogy a vírus visszatér Magyarországra”.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.