Csirke nuggetset is követelt a rabló a McDonald'sban, de túl korán volt, csak reggelit kapott

Hat év börtönbüntetést kapott az a 22 éves férfi, aki kirabolt egy McDonald's éttermet Angliában. Rudi Batten azt állította, fegyver van nála (később kiderült, hogy csak légpisztoly volt), követelte, hogy adják oda neki a kasszából a pénzt, az üzletvezetőt pedig kényszerítette, hogy nyissa ki az étterem széfjét.

Kifele menet pedig követelte, hogy adjanak neki Chicken McNuggetset is, mivel azonban még túl korán volt, csak a reggeli menüvel szolgálhattak. Nyilván nem ért rá megvárni, mire megsül a nuggets, ezért Battennek be kellett érnie egy kolbászos McMuffinnal.

A férfi 600 fontot lopott a McDonald'sból, később feladta magát a rendőrségen. Előző este már egy másik éttermet is megtámadott, ahonnan 200 fontot és sült csirkét zsákmányolt. Állítólag a tartozásait akarta kifizetni, és nagyon szégyelli magát az ügy miatt. (Fox, News98)

Nem biztos, hogy így történt.Fotó: gifer.com


A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.