A Trónok harca színésznője zaklatás miatt beperelte Marilyn Mansont

bűnügy
2021 május 01., 07:43

Esmé Bianco brit színésznő, aki a Trónok harca első három évadában játszotta Ros, a prostituált szerepét, szexuális zaklatás és tettlegesség miatt beperelte Marilyn Mansont.

Marilyn Manson a Beverly Hills-i Vanity Fair Oscar Partyn 2020. február 9-én.
photo_camera Fotó: Frazer Harrison/AFP

Bianco szerint Manson - vagyis polgári nevén Brian Warner - mindezt erőszak, erőszakkal való fenyegetés és drogok segítségével hajtotta végre. A kereset szerint Manson hamis munkaígéretekkel csalta az Egyesült Államokba a színésznőt.

A vádat a zenész a “valóság rettenetes eltorzításának” nevezte.

Mansont elsőként Evan Rachel Wood színésznő vádolta meg februárban párkapcsolati erőszakkal. Ezek után több olyan nő is a nyilvánosság elé állt, akiket Manson az elmondásuk szerint különféle módokon bántalmazott. De Bianco az első, aki bíróságig vitte a saját ügyét.

A felperes sztorija szerint 2005-ben ismerkedett meg Mansonnal, aki 2009-ben azzal hívta meg Los Angelesbe, hogy videóklipet forgasson vele egy számához. A kereset szerint Bianco a megérkezése után döbbent rá, hogy nincs semmiféle forgatás és Manson házában fog lakni. A színésznő szerint a zenész a négynapos ott-tartózkodás alatt megvonta tőle az ételt és az alvást, cserébe drogokat és alkoholt adott neki. A kereset azt állítja, hogy Warner Biancót bezárta a hálószobába, ahol később egy imatérdeplőhöz kötözte, majd megkorbácsolta egy olyan korbáccsal, amit állítása szerint a nácik használtak, illetve később árammal sokkolta a testét.

Mindez állítólag 2009 februárjában történt, a kereset ugyanakkor azt is rögzíti, hogy három hónappal később, 2009 májusában a két fél konszenzuális szexuális kapcsolatra lépett, ami távkapcsolatként 2011-ig működött.

Bianco szerint Manson gyakran erőszakos és lealacsonyító szexuális aktusokra kényszerítette őt, esetenként olyankor, amikor a nő eszméletlen volt vagy nem volt a maga ura. A felperes szerint az alperes 2011-ben többször is bántalmazta szex közben és az év májusában megerőszakolta őt.

(via BBC)