Kiszelly Zoltán szerint a fiatalok úgy sorakoztak a Pfizerért, mint az új iPhone-ért

járvány
2021 május 01., 14:04

Miközben a kormány láthatóan figyel arra, hogy ne sértegesse azokat, akik nem az általa preferált keleti vakcinákat részesítik előnyben, a holdudvarban nem mindenki ilyen érzékeny a politikai píár szempontjaira. A századvéges politológus Kiszelly Zoltánt a HírTV műsorvezetője, Velkovics Vilmos kérdezte a pénteki nap pfizeres happeningjéről.

link Forrás

Kiszelly Zoltán arra jutott, hogy a Pfizerért pénteken zömmel 20-30 évesek álltak sorban, akik

  • szerinte a globalizáció nyertesei,
  • külföldre utaznak, ott tanulnak,
  • és ezért bedőltek az ellenzék blöffjének, hogy csak a nyugaton elismert vakcinákkal beoltva lehet majd nyugatra utazni.

Később Velkovics kérdésére, hogy az ellenzék behülyítette-e a fiatalokat, akik boldogan állnak sorba a Pfizer-életérzésért (3.52), Kiszelly kijelentette,

az oltásra váró fiatalok az új iPhone-ért sorban állókra emlékeztették.

Szerinte ha a kormányra hallgattak volna a fiatalok, nem kellett volna 3-4 órát sorban állniuk.

Hogy az ellenzék hogyan, milyen trükkel képes túlkiabálni a kormányt, miért ügyesebb a fiatalok becsapásában, az sajnos nem derült ki. De az legalább igen, hogy a Századvég friss kutatása szerint a válaszadók háromnegyede elégedett a kormány oltási gyakorlatával. Sőt, a kormánypárti kutatóintézet szerint 61 százalék elégedett a magyar járványkezeléssel, Brüsszelével meg csak 37 százalék.

link Forrás