Koronavírus-számok Magyarországon 05.17.
Elhunytak + 38 Σ 29 213
Kórházban - 11 Σ 2 259
Fertőzöttek + 426 Σ 798 573
Tesztek + 10 365 Σ 5 649 027
Egyszer oltottak + 39 287 Σ 4 639 299

Szijjártó: Szabad az út Bahreinbe

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Rendszeresen elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Van, akinek semmi se elég. A telhetetleneket, akiket a védettségi igazolvánnyal mától elérhető lehetőségek, mint például hogy megint lehet

  • sportolni, úszni,
  • színházba, moziba járni,
  • nem mindenhol kell maszkot viselni,
  • be lehet menni az éttermekbe, szállodákba

nem csábítanak eléggé, hogy beoltassák magukat, Szijártó Péter külügyminiszter most újabb diplomáciai eredménnyel kecsegteti.

Magyarország Szlovéniával és Bahreinnel is megállapodott, hogy kölcsönösen elismerik egymás oltási igazolásait, és szabad utazást engednek polgáraiknak országaik között, függetlenül attól, milyen vakcinával oltottak

- mondja a Faceebookon posztolt videóban.

Installáció a manamai repülőtér új terminálján Fotó: GIUSEPPE CACACE/AFP

Aki Bahreinbe vágyik, annak már csak kettőt kell aludnia. Szijjártó a keleti vakcinák szekptikusainak azt üzeni, hogy

Bahrein volt az egyik első olyan ország, amely használni kezdte a Sinopharm oltóanyagát, a magyar szakemberek pedig sok segítséget kaptak onnan.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.