Gyurcsányt sejti Dobrev mögött a Fidesz

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója átlát a gyurcsányi szitánFotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

„Nagy színjátéknak” nevezte az egész előválasztósdit Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója, reagálva arra, hogy vasárnap délután a Demokratikus Koalíció Dobrev Klárát tette meg hivatalosan is miniszterelnök-jelöltjének.

A főrendező Hollik szerint nem más, mint Gyurcsány Ferenc, aki minden döntések eldöntője a baloldalon, és aki rég kiosztotta a szerepeket, így „napnál is világosabb, hogy a baloldalnak esze ágában sincs valójában a választóira bízni a döntést”.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint amikor balos portálok arról cikkeznek, hogy a Jobbik és az MSZP például biztosan nem indít jelöltet minden körzetben, „az is azt mutatja, hogy ők Gyurcsánnyal már előre lebeszélték, hogy ki melyik választókerületet kapja."  

A szerepek lényegtelenek Hollik szerint, mert mindenki csak a Gyurcsány által rá kiosztott szerepet játsza el. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.