Márki-Zayt támogatja a Jobbik a hódmezővásárhelyi körzetben

Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármestert támogatja a Jobbik Csongrád-Csanád megye 4-es számú választókörzetében, vagyis nem indítanak saját jelöltet ellene az előválasztáson. Az erről szóló közleményük szerint „ebben a választókörzetben Márki-Zay Péter a kormányváltás kulcsa”. 

Márki-Zay PéterFotó: Márki-Zay Péter/Facebook

Márki-Zayt eredetileg az általa alapított Mindenki Magyarországa Mozgalom indítja. Ebben a körzetben rajtuk kívül eddig a DK nevezett meg saját jelöltet: Mucsi Tamást. A fideszes induló ebben a körzetben várhatóan Lázár János lesz. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.