Ötmilliárd dollárért kelt el a Yahoo és az AOL

2017-ben 4,5 milliárd dollárért vette meg a Yahoo-t a Verizon telekommunikációs vállalat, most pedig ötmilliárdért adta el az America Online (AOL) internetszolgáltatóval együtt. Utóbbit 2015-ben szerzte meg 4,4 milliárdért.

A vásárló az Apollo Global Management befektetési alapkezelő. A Verizon eladta hirdetéstechnológiai üzletágát is, megtartva benne 10 százaléknyi részesedést, írja a New York Times.

Yahoo-reklám WashingtonbanFotó: KAREN BLEIER / AFP

Az 1994-ben alapított Yahoo sokáig piacvezető volt az internetes keresőmotorok piacán, valaha 100 milliárd dollárra taksálták a piacon. Az AOL pedig a legnépszerűbb internetszolgáltató volt az Egyesült Államokban a 90-es években. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó